Piepers & Pesto


Ik wil mij eerst even voorstellen, mijn naam is Annelies Leurs en hou van de Italiaanse keuken. In 2017 ben ik gestart met Piepers & Pesto om te koken op locatie, iedere vrijdag de Lasagne dag en in de zomerperiode organisatie van de “Zomeravond Diners” in de romantische kas op Zorgboerderij de Schermer. De sfeer tijdens deze diners is die van een Italiaans familiediner, een lange tafel en aanschuiven maar.

Belangrijke reden om ieder jaar weer terug te keren naar de Oosternotweg is de vriendelijke ongedwongen sfeer die op het erf heerst en de voelbare dynamiek van kunstenaars, ambachtslieden, de gepassioneerde zorg voor de cliënten van de Zorgboerderij zelf, de kippen, de koeien, de wijngaard en de fraaie moestuin.

Vanaf 1 januari 2022 zijn wij nu ook vast onderdeel van deze bijzondere samenleving met de huur van een ruimte die inmiddels getransformeerd is tot een professionele, maar bovenal gezellige keuken. Deze nieuwe werkplek biedt mij veel meer capaciteit, dus ruimte om nieuwe gerechten te ontwikkelen en Workshops te organiseren.

Iedere vrijdag (voor 12.00u besteld) bezorgen wij een huisgemaakte Bolognese Lasagne in de dorpen Ursem, Schermerhorn, Grootschermer en Stompetoren, om de week aangevuld met een Lasagne Special (gratis bezorging). Een heerlijke groene salade met huisgemaakte dressing en een (wisselend) desert ontbreekt uiteraard ook niet.

Koken bij u thuis of het leveren van complete menu’s is maatwerk, hiervoor vraag ik u contact met mij op te nemen om samen met u te zorgen voor een geslaagd diner.

Voor de toekomstige Workshops en de data van de komende Zomeravond diners vraag ik u mijn website en facebook te checken.

Website: www.piepersenpesto.nl
Telefoonnummer: 06 17 78 45 97